Sash, tuo pieni vihreä mies

Siirry alas

Sash, tuo pieni vihreä mies

Viesti  Sash lähetetty Su Huhti 05, 2009 7:02 pm

Heips böö!

Sash, tuo pieni vihreä mies esittäytyy. Okei, näin heti alkuun täytyy myöntää, että huijasin tuossa äsken. En ole mies, enkä mitenkään erityisen vihreä.
Olen siis -95 vuonna syntynyt (henkiseltä iältä 4-vuotias, aina ja ikuisesti) pieni tyttönen ja viihdyn omassa nurkassani, täällä ruudun toisella puolella kaakaokuppi kädessä. Tuntomerkit on: värikkäät vaatteet, ruskeet puolpitkät hiukset (yleensä löysillä saparoilla), siniharmaat silmät, lapsekkaat kasvonpiirteet, outo luonne, iloinen jne... Jos jotain maanmatosta kiinnostaa luonteeni tarkemmin, niin miulla on ADHD-fiilis 24/7. Nauran kovaan äänen, puhun ja selittelen kaikkee turhaa ja ei niin turhaa. Höntyily kuuluu niihin joka päiväsii tapoihin.

Tykkään animesta, eritoten yaoista/shounen aista, kuten okane ga naista, lovelessista. Myös nämä jotkut hettis animet menee, esim. Naruto ja Death Note. Japanilainen musiikki on lähellä sydäntä, mutta länsimaistakin tulee kuunneltua jonkin verran. Lemppareita en osaa sanoa, mutta Antic Cafe, hide, X Japan, Gackt, Miyavi, Luna Sea, LM.C ja SuG on kovassa kulutuksessa.

Harrastukset. Mitkä ihmeen harrastukset? Okei, no siis en harrasta ns. "virallisesti" muuta kuin jollailua, mutta sitten näitä muunlaisia harrastuksia löytyy ihan kivasti: Kirjoittaminen, anime, stalkkaus, lukeminen, kitaran soitto (okeiokei, en osaa soittaa kitaraa kuin ihan pikkusen, mitä nyt yhellä muutaman kuukautisella kurssilla voi oppia), valokuvaaminen, laskettelu, kavereiden kanssa hengailu, musiikki


Ai joo ja loppuu viel tälläne tosi hyödylline tieto, miusta tulee isona (jos miusta nyt koskaa sattuu tulee ISO) merirosvo.
Kysyttävää? Sen ku kysyt ^^

Nyappy! o(>v<)o
avatar
Sash

Viestien lukumäärä : 5
Join date : 27.03.2009
Ikä : 22

Näytä käyttäjän tiedot http://www.freewebs.com/endlrain

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa